Faster Cools juletræsfest 2019

Arrangementet er udsolgt!

Søndag d. 15. december kl. 14 (varighed ca. 2 ½ time)

ARRANGEMENTET ER UDSOLGT!

FASTER COOLS JULETRÆSFEST er en årligt tilbagevendende begivenhed og et af teaterårets helt store high lights. Arrangementet har altid en sprudlende Faster Cool / Camille í Dali som værtinde og hun er også i front for et altid velspillende juleorkester.

Arrangementet er et overflødighedshorn af en juletræsfest for hele familien og består af en perlerække af sjove, poetiske og lattervækkende indslag med rig lejlighed til at få rørt både nissekrop og julehjerte.

Drillenisserne Kirsten Nottelmann Rav, Niels Peter Kløft og Niels Grønne planlægger nye ”nissestreger” hvert år og julemanden vil som kulmination sædvanen tro lande på teatrets tag og snart efter indfinde sig i teatersalen til børn og voksnes udelte begejstring.

De GRATIS billetter bliver frigivet 5. november 2019 og kan derefter afhentes efter ”først til mølle” princippet på billetkontoret på Grønnegades Kaserne Kulturcenter.

OBS! Billetterne er gratis, MEN der skal betales et depositum på kr. 20,- pr. billet, som bliver tilbagebetalt ved indgangen.

 

Vel mødt! Det bliver både ski’hyggeligt og ski’skægt!

Mange varme julehilsener fra

Faster Cool & Co.