Faster Cools Julevinduer

Hvert år tilføjer Faster Cool et nyt julevindue til samlingen af fortryllende, skæve og sjove julevinduer. Hvert eneste vindue har sin egen fortælling og sit eget udtryk som giver beskueren anledning til at digte selv. 
 
Faster Cools julevinduer kan beses fra onsdag d.1.december kl. 16.30 ved Teatersalen på kulturcentret.
Faster Cools Julevinduer kan opleves i hele december i Teatersalens vinduer på Grønnegades Kaserne Kulturcenter i Grønnegade 10, 4700 Næstved og er en af julens gratis glæder.
 

Faster Cools Julevinduer

Faster Cools julekalender

Sidste år lykkedes det Faster Cool at få lavet sin helt egen Online-julekalender med hjælp fra egnsteatrets øvrige skuespillere og ikke mindst fra filmmanden og musikeren Jesper Hofmann Lindahl, der klippede, redigerede og tilføjede jingles, musik og juledrys og hans datter Freja-Bella Hofmann Lindahl sang det gennemgående julehit: ”Jul med Faster Cool”.

Julekalenderen blev så god at vi tænker at den bliver en ”evergreen”. I første omgang har vi besluttet at den genudsendes i år. Faster Cools TV-julekalender er på 24 afsnit og fyldt med hyggelige juleråd og idéer og med masser af skøre personer fra Næstved og opland, der ”åbner” dagens låger. Afsnittene varer 6 – 10 og kan findes her:

Faster Cools Julekalender

Faster Cools Fantastiske Juletræsfest

Når Faster Cool holder juletræsfest bliver der ikke sparet på noget. Hele teatret ruller sig generøst ud med juleorkester, gags, sange og skøre, poetiske, hjertevarme og lattervækkende indslag. Julemanden kikker selvfølgelig forbi og så har den syngende Faster Cool altid ærmet fuld af nye sjove vinkler på hvad jul kan være. Arrangementet er for børn og deres voksne og er noget ud over det sædvanlige!
 

Faster Cools Juletræsfest

Se vores Juleforestilling: Petruskas Julehjerte

Petruska har travlt med de sidste gøremål i sit duftende bageri, da en spændende fremmed bestiller et honninghjerte.

Dette bliver begyndelsen til et herligt brunt og brændt juleeventyr om en rødkindet bagerjomfru og hendes kærlige kagekunde, afsløringen af en sulten rottes selvbetjening og ikke mindst en lille nisses jule-mirakler.

Petruskas Julehjerte er en hjertevarm og magisk dukketeaterforestilling krydret med skøn musik, en stor spiseskefuld skæv humor og mest af alt; masser af julehjerte…

Petruskas Julehjerte

Faster Cools julelege og bageopskrifter

Her kan du hente beskrivelser at sjove lege man kan lave i forbindelse med jul og du kan også hente opskriften til Faster Cools hjemmebagte julepynt:

 

Hent Faster Cools julelege

 

Hent opskriften til Faster Cools hjemmebagte julepynt

🌟 💝 🍂