ABEHÅNDEN

Om forestillingen

Af og med: André Andersen

Tidspunkt: Tirsdag d. 15. september kl. 20

Varighed: ca. 1 time

Sted: Teatersalen på Grønnegades Kaserne Kulturcenter, 4700 Næstved. Indgang gennem kulturcentrets store foyer.

"... det bankede på døren... men der var ikke nogen derude... Mogens kunne virkelig fortælle gysere, så klassen sad helt stille…"

André Andersen tager publikum med tilbage til sin skoletid og hans lærers fantastiske evner som historiefortæller! Ryk tæt sammen i frydefuld gru og mærk gyset når "manden" finder en abehånd foran døren. Hvordan er den havnet dér? Den kan jo ikke selv ha´ banket på....!? Og hvad er det der kravler rundt på trappen midt om natten, imens manden prøver at sove? Og hvorfor er der altid frikvarter, når Mogens (Andrés lærer) når til det mest spændende? 

I mørket opdager publikum dét sammenhold og den frydefulde gru, som kun et godt gys kan give. Ryk så tæt sammen til denne skræmmende teatergyser som myndighederne tillader!

Den sjællandske frækhed og den stenstøttestærke selvsikkerhed, som han udtrykker på gulvet, gør os fuldstændigt trygge ved blot at lytte og opleve (...) måske er udtrykket ’at læne sig tilbage’ ikke det rette. For vi sidder næsten konstant igennem forestillingen på kanten af stolen af rædsel og spænding. (..) Det er storytelling på et imponerende højt niveau.

Teateravisen.dk Morten Hede

Kære gæster

Forestillingen skulle have været en del af vores Kultursupper, men myndighedernes nye retningslinjer for teater gør det desværre ikke muligt at gennemføre efterårets Kultursupper. Arrangementet tirsdag d. 15. september m. André Andersens ”Abehånden” som hovedret bliver derfor gennemført i en anden form.

De der har købt billet til arrangementet vil blive informeret.