Kultursupper 2019

KULTURSUPPE med Kristian Holm Joensen

Onsdag d. 20. november

Sted: Teatersalen på Grønnegades Kaserne Kulturcenter, 4700 Næstved

Suppe: Der arbejdes på sagen!

Hovedret: Kristian Holm Joensen

Kristian Holm Joensen diverterer med highlights fra sin soloforestilling ”Mænd i mindre doser”.

Da Adam blev smidt ud af Paradis var det ikke Vor Herre der gjorde det, men Eva. Hun ville ha’ en rigtig mand! Med sig ud af Edens Have fik Adam en kasse med kasserede mandetyper ….. Publikum vil komme til at se Parly, der ifølge ham selv er for godt et hug til at forblive single; Hubert der danser farver; den forstående mand, der ikke forstår en skid; den stolte far og mange andre skønne mænd af værste skuffe.

Kristian Holm Joensen er uddannet på Århus Teaters Skuespillerskole. Umiddelbart efter indspillede han sammen med Søren Fauli (m.fl.) ”De skrigende Halse”, hvor han spillede hovedrollen Ronniedrengen. Filmen endte med at blive en kultfilm. Siden har han først og fremmest spillet teater. Tilgengæld har Kristian Holm Joensen spillet på de fleste danske scener – lige fra Hjultorvet i Næstved til Det Kongelige Teaters Gamle scene. Han ynder det skæve, sjove og lidt rørende.  

KULTURSUPPE med "Mit Liv Som Niels"

Tirsdag d. 22. oktober

Sted: Teatersalen på Grønnegades Kaserne Kulturcenter, 4700 Næstved

Suppe: Glosuppe med kikærter

Hovedret: Mit Liv Som Niels

MIT LIV SOM NIELS udspiller sig i en foredragsramme med et stort filmlærred. Forestillingens hovedformål er at udbrede kendskabet til Niels. Ikke til Niels i bred forstand, men til lige præcis den Niels, der bærer efternavnet Grønne. Niels har derfor været en tur ned af ”memory lane” og set på familiefotos, scrapbøger, slægtsbøger, familierelikvier, breve, m.m. Niels har også besøgt sine barndomshjem, sin folkeskole, sit gymnasie, sin teaterskole og det fritidshjem hvor han arbejdede efter gymnasiet. Niels har endvidere searchet på internettet, besøgt lokalarkiver, opsøgt nogle af sine forældres kollegaer og haft timelange snakke med sine søskende.

Det er der kommet en masse skæve betragtninger og en stribe sjove og vedkommende historier ud af som Niels glæder sig til at komme rundt med i det ganske danske land.

MIT LIV SOM NIELS er i - ord og billeder - på en og samme tid Nielses meget personlige historie og samtidigt en tidsfortælling med fokus på 60’erne – 80’erne, der får tilskuerne til at reflektere og tænke tilbage på deres eget liv.

Se mere her om Mit Liv Som Niels

Kultursuppe med Sunniva og Tigermor

Torsdag d. 12. September

Se fotos fra arrangementet

Sunniva Løvland Byvard er en prisvindende dansk cirkusartist med speciale i håndstand. Sunniva er vidt berejst og har indgået i samarbejder indenfor film, musik, dans, teater og cirkus. De seneste 3 år har hun optrådt med det canadiske kompagni Les 7 Doigts de la Main og spillet på Teater Republique med forestillingen Boschøs Drøm.

Hendes optræden til Kultursuppen er inspireret af alle de forskellige kunstneriske sammenhænge hun har indgået i de seneste år – både store og små produktioner og egen research.

TIGERMOR er et musikalsk projekt med et karismatisk og autentisk udtryk. Kvinden bag TIGERMOR er Camilla Bang der afsøger forskellige måder at tilgå musik på og ikke binder sig til en bestemt genre, men er mere optaget af at skabe stemninger.

Camilla Bang har før været aktuel med duoen, CAT CAUGHT LARK og soloprojektet CAMILLA BANG, der begge har udgivet plader. Sidenhen har Camilla Bang slået sine folder indenfor scenekunst og komponeret – og været med i en række danske og internationale forestillinger.

Til Kultursuppen vil hun både akkompagnere Sunnivas akrobatiske udfoldelser og selv spille en mini-koncert med numre fra sit righoldige repertoire. TIGERMOR er et frisk pust til dit hjerte, en dansende og syngende lussing, der varmer din sjæl.

Kultursuppe med Camilla Marienhof

Onsdag d. 24. april

Sted: Teatersalen på Grønnegades Kaserne Kulturcenter, 4700 Næstved

Suppe: Hummersuppe med æble, chili og hvid chokolade

Hovedret: Camilla Marienhof leverer sit One Woman Show "KAFFE & KÆRLIGHED"  - et problematisk-akrobatisk, tragikomisk One Woman Show om kaffe og kærlighed - eller mangel på samme!

"... Kender I det, at selv om man sidder sammen med rigtigt mange, søde mennesker, kan man godt føle sig lidt ensom alligevel??

"KAFFE & KÆRLIGHED" udspiller sig sammen med, bag, over, blandt og foran publikum. To cafeborde, en dansepæl og en bregne er scenografien. Et forsøg på at få kaffe og måske lidt kærlighed fra en tjener der i allerhøjeste grad lader vente på sig. Spændt som en flitsbue af utålmodighed og indestængt af iver og længsel sættes et stenskred i gang.
Via dialog med både sig selv og publikum, sang, dans, desperat Dario Fo, selvhjælps filosofier, frivilligt og ufrivilligt poetisk og perverst virtuost artisteri, folder kvindens længsler sig ud. .. En pinagtig genkendelig historie.

Af og med: Camilla Marienhof
Dramaturgisk konsulent: Susan Gritzman og Christel Stjernebjerg
Lyd: Jens Rosenlund Petersen & Simon Josef Nielsen

ANMELDERNE SKREV:

"Ikke set før og med dramatik og sødme, så alle føler med vores uheldige heltinde. Det kan bestemt anbefales til andre teaterforeninger som vil udfordre tilskuerne med en dejlig pinagtig og sødmefuld blanding af følelser og krop i en ramme som er ny og uset. Vi glæder os til næste forestilling fra Camilla". / Erik Rasmussen, Teaterforeningen Bøgestrømmen 23 marts 2016

"A show of international level! The theater season by Teatro Zerotredueuno, started with great success with "Coffee & Love" starring Camilla Marienhof. The show has a bit of Chaplin and Tati, but original in a feminine way. The result is catchy. Many and repeated applauses at the end." /Massimo Del Zoppo Corriere di Novara, Italy, 19 NOVEMBRE 2015.

"Camilla Marienhof overbeviser. En rørende fysisk komedie om kaffe & kærlighed? eller mangel på samme. Camilla er fysisk komiker og har sin helt egen stil, med en blanding af realistisk absurditet, komik og fysik, der er elegant flettet ind i historien." / Peter Anthonissen, De Morgen, Belgien. Theater aan Zee 2003

Dansk Rakkerpak & Faster Cool's garvede serveringspersonale vil som sædvanligt kræse om publikum. "Kultursuppe" er Næstveds internationale egnsteaters helt eget "forsamlingshus-koncept", hvor fællesspisning, hygge og underholdning i særklasse går op i en højere enhed.

KULTURSUPPE med Mette Rønne

tirsdag d. 26. marts

DEN KOMISKE TRAGEDIE - en komedie om at finde sin rolle

En skuespiller og hendes rolle skal sammen spille en vigtig scene, men det går ikke helt som planlagt! Skuespilleren bliver lammet af nervøsitet og rollen må tage over. Rollen befinder sig derimod godt i spotlightet, rank og stolt suger den lyset til sig. Så meget at skuespilleren må kæmpe for at overtage scenen igen. Måske var det rollens plan helt fra start?

En hyldest til fantasien Den Komiske Tragedie handler om angsten for at fejle. Om alligevel at satse alt og kaste liv og sjæl tilbage på scenen for at gøre det man drømmer om. Det er en historie om at blive sig selv og om at lytte til den lille stemme indeni, der nogle gange siger noget klogt.

Forvent intelligent historiefortælling tilsat komik, fysik og eftertanke i denne anderledes poetiske komedie, der vender teatret på hovedet i en hyldest til fantasien, livet og ja.... skuespillet!

‘Det er simpelthen virtuost det Mette Rønne laver... Det er forbilledligt skuespillerarbejde, præcist og gennemarbejdet, og det er dødsens charmerende...’ TEATERAVISEN

Varighed: 75 min. uden pause

Instruktion: Anders Brink Madsen

Medvirkende: Mette Rønne

Sted: Teatersalen på Grønnegades Kaserne Kulturcenter, 4700 Næstved

Suppe: Kartoffel/porresuppe med bacondrys og brød af god krumme.

Hovedret: Mette Rønne med ”Den komiske tragedie”.

DANSK RAKKERPAK & FASTER COOLS garvede serveringspersonale vil som sædvanligt kræse om publikum og udsatte dem for diverse hilse, spise - og takkesangs-ritualer.

KULTURSUPPE med Claudio og Cristina

Tirsdag d. 29. januar

Hovedret: Claudio og Cristina med deres spansk/italienske show ”Under sydens sol”.

Italienske Claudio Levati og spanske Cristina Aguirre Perez vil tage publikum med på en både interaktiv, skæv og forunderlig rejse gennem to af Europas sydligste lande - Italien og Spanien. Undervejs vil de bl.a. stille disse skelsættende spørgsmål:

Er der virkelig som vi forestiller os? Er det sikkert at rejse derned? Hvordan lever de dernede? Er folk fra syd virkeligt så forskellige fra os? Hvad er deres skikke og traditioner? Vil vi kunne camouflere os selv og gemme os blandt dem? Kan vi blive som dem? Hvad skal vi minimum vide før vi rejser? Og sidst men ikke mindst er der forskel på italienere og spaniere?

En sjov, skør og festlig forestilling, der måske ikke gør dig meget klogere, men helt sikkert vil give dig lyst til selv at udforske de "farlige" lande sydpå!!!

Forestillingen vil blive fremført på spansk, italiensk og engelsk samt med tegn - og kropssprog og være forståelig for alle.

Om Claudio og Cristina

Claudio Levati er en gammel kending. Han var ”hovedret” til den allerførste KULTURSUPPE tilbage i februar 2017 og han spillede med i sidste sommers succesfulde gadeteaterforestilling ”Life is Good” sammen med Peter Kløft. Hans kone Cristina Aguirre Perez har også besøgt Næstved før. Det var til ”STREET CUT – Næstveds Internationale Gadeteaterfestival” i august 2017, hvor hun optrådte på Axeltorv og i gågaderne sammen med festivalens hovednavn fra Barcelona, teatergruppen KAMCHÁTKA – her var Claudio for resten også med!

kultursuppe - crew

KULTURSUPPE er Næstveds internationale egnsteaters helt eget ”forsamlingshus-koncept” , hvor fællesspisning, hygge og underholdning i særklasse går op i en højere enhed.

Publikum bliver budt velkommen og placeret ved langborde af Dansk Rakkerpaks Kultursuppe-crew. Suppe-crewet bestående af Niels Grønne, Niels Peter Kløft, Camille í Dali og Kirsten Nottelmann Rav. De forvandler sig med falske overskæg, forlorne tænder, brystproteser m.m.m. til Gustav Fleiner, Otto ”Kok” Hansen, Sunshine og "Vor Mor” - alias Esther Gider-Godtfredsen. Crewet serverer først en aldeles glimrende omgang suppe og gennemgår diverse takke, skåle, hilse, sang og spise – ritualer med publikum. Derefter serveres ”hovedretten”, der hver gang er et show i særklasse med nogle af landets fremmeste kunstnere og ind imellem hentes der endda kræfter ind direkte fra udlandet!

Kultursuppe starter kl. 18:30 i teatersalen men dørene i Teatersalen åbnes allerede kl. 18:00. Vel mødt!

Billetter bestilles på www.billetten.dk

Kort video fra en Kultursuppe