Workshops

Teaterfaglig workshop for/med skoleklasser / 3.-5. klassetrin

EN TEASER I TEATRALSKE VIRKEMIDLER

Kom indenfor i jeres egnsteater og oplev magien folde sig ud! Denne gang er I ikke blandt publikum … I er selv på scenen - sammen med jeres klassekammerater! 

Dansk Rakkerpak har rødder i de folkelige teatertraditioner - såsom klovn, melodrama og historiefortælling. Teatret har igennem årtier udviklet sin helt egen stil, som kombinerer disse elementer med legen og improvisationen på scenen og i byrummet.  

Indhold: Eleverne vil komme til at arbejde med disse elementer i grupper - men også individuelt. Workshoppen rundes af med en opsamling på formiddagens ’highlights’ - og det hele krydres med, at kostume-kufferten åbnes, teaterlamperne tændes, musikken spiller og entréerne sker gennem det lurvede scenetæppe … Magien kan begynde …

Målet med denne workshop er at give eleverne en indsigt i teatrets virkemidler gennem en intens indføring i teatrets forunderlige verden.

Målgruppe: 3. til 5. klassetrin.

Deltagere: Én skoleklasse á max. 28 elever og deres lærer/e.

Pris: Kr. 1.500,- + moms.

Sted: Teatersalen, Grønnegades Kaserne Kulturcenter, Grønnegade 10.

Dato: Dato aftales / bookes via e-mail: post@danskrakkerpak.dk. Tid: Kl 9-12.

Underviser: Niels Peter Kløft, skuespiller og medstifter af Dansk Rakkerpak, der har produceret forestillinger og turneret over hele verden siden ’94.

Pris for deltagere fra Næstved Kommune: ”Teaser i Teatralske Virkemidler” i Teatersalen i Næstved koster kr. 1.500,- + moms.

Pris for deltagere fra øvrige kommuner: ”Teaser i Teatralske Virkemidler” i Teatersalen i Næstved koster kr. 2.500,- + moms.

Pris for øvrige teaterworkshops ’ud af huset’: Efter aftale / Kontakt os via: Tlf. 21 78 47 48 eller via: E-mail: post@danskrakkerpak.dk

Niels Peter Kløft