KULTURNAT

Kulturnatten 2021

Fredag d. 1. oktober kl. 19-22 i Teatersalen, Grønnegades Kaserne Kulturcenter

Gratis adgang!

For: Voksne og børn

DANSK RAKKERPAK & FASTER COOL åbner igen dørene til Teatersalen og inviterer børn og voksne på en god kop græskarsuppe - serveret af egnsteatrets skøre serveringspersonale; sprudlende musik leveret af ”Vaskeholdet” og komisk sceneoptræden fra allerøverste skuffe med Alex og hans marionetdukke Mr. Barti kl. 19:30, 20:30 og 21:30.

Alex og Mr. Barti

Efter flere forsøg er det nu endelig lykkes os at få duoen Alex og Mr. Barti til Næstved. De tilhører den absolutte verdenselite indenfor komisk underholdning. Alex er dukkeføreren. Han er oprindeligt fra Makedonien og rejser over det meste af verden, men er bosiddende i Danmark. Mr. Barti er hans marionetdukke, der har mange strenge, i mere en blot én forstand. Mr. Barti er lidt af en krukke og en moderne Diva, men Alex har med tiden vænnet sig til at det er Mr. Barti, der er showets stjerne. Mr. Barti's show har ikke nogen dialog. Historien fortælles med bevægelser og musik. Når Mr. Barti sætter sig til rette ved sit piano eller tager sin spanske guitar frem, glemmer man fuldstændigt, at han er en dukke, og at hans liv rent bogstavelig talt hænger i nogle tynde nylontråde. Mr. Barti blev "født" i 1986. Siden har Alex Mihajlovski brugt tusindvis af timer på at nuancere sit mesterværk og han forbedrer stadigt hele tiden sin dukke for at skabe den perfekte illusion.Vaskeholdet

For musikken står det sprudlende orkester ”Vaskeholdet”. Flere af bandets medlemmer har indgået i egnsteatrets forestillinger. Thomas Dinesen spiller vaskebræt, Lene Pernille Wændelin blæser i trompet og Bastian Popp håndterer gulvbassen. Og hvem ved måske synger Faster Cool alias Camille í Dali et nummer eller to? ”Vaskeholdet” spiller kl. 19, 20 og 21.


Kultursuppe-crew

Græskarsuppen serveres af egnsteatrets kultursuppe-crew bestående af Overkok Gustav Fleiner, Underkok Otto Kok Hansen, ”Vor mor”, Esther Gider Godt Frederiksen og solstrålen Sunshine.


Video fra kulturnatten 2019

video: Jan Christensen