Bestyrelsen v. Dansk Rakkerpak & Faster Cool - Næstveds Internationale Egnsteater

Formand: Jørgen Hvidtfeldt:

Formand for Næstved Teater (teaterforening). Tidl. Formand for Danmarks Teaterforeninger. Forhenværende Vicerektor v. Herlufsholms Kostskole. Tidligere mangeårig formand for bestyrelsen i TV2 Øst.

 

Næstforkvinde: Anne Steen:

Tidl. Citychef for Næstved City. Tidl. Kontaktchef og tekstforfatter hos Prolog Reklamebureau. Tidl. Tekstforfatter og projektleder Holst & Søn Reklamebureau. Tidl.bestyrelsesmedlem i Næstved Egnens Udviklingsselskab. Nuværende: Selvstændig (marketingbureau) og i bestyrelsen for Køng-Lundby og Omegns Lokalforum.

 

Andreas Pourkamali – udpeget af Næstved Kommune:

Byrådsmedlem i Næstved Kommune for Radikale Venstre, formand for Kulturudvalget, medlem af Klima, Miljø og Friluftsturismeudvalget.  Uddannet cand.jur. fra Københavns Universitet. Arbejder til daglig som jurist i Udlændingestyrelsen. 

 

Jens-Ulrik Helmer Simonsen:

Underviser i slagtøj, perkussion og sammenspil på Næstved Musikskole for Avantgarden. Musiker i Ulla Abdullas Cocobongo Band, partyorkestrene Daytripper, Mayday, Børneshowet “MUG”, Jazz & Jive, Street Brazz og Coco Lounge.

 

Anette Funch Pedersen:

Folkeskolelærer gennem 30 år med hovedvægt på fagene dansk og musik. En del af Næstved Kommunes kulturformidlergruppe og deltager i KLAP – Teaterfestival, hvor hun er med til at udvælge forestillinger til kommunens skoler og institutioner. Skriver børnemusicals og underviste i gennem en årrække en børnegruppe i Holmegaard Amatørteater.

 

Sine Krag Karlshøj:

Er scenekunstner i krydsfeltet mellem dans, samtidscirkus og fysisk teater. Hun er stifter og kunstnerisk leder af Kompagni47, hvor hun skaber professionelle scenekunstneriske projekter og arbejder talentudviklende med regionens scenekunstspirer.