Workshop med verdens sjoveste hinkerude

Verdens Sjoveste Hinkerude

Tegne-, hoppe- og opfinderværksted

Faster Cool & Fætter Cool dukker op med kridtvognen, der emmer af hygge med musik og gadekridt i alle regnbuens farver. ..Nu skal der opfindes, tegnes og hoppes!

Verdens Sjoveste Hinkerude ligner ikke nødvendigvis de klassiske hinkeruder, som vi kender i forvejen. .. Hvad fx med et felt formet som en gris, hvor man skal sige ”ØF” når man lander på det? Eller hvad med en trappe af balloner eller en portal til jordens indre eller, eller, eller.. Ja, mulighederne er uendelige - og kun fantasien sætter grænserne..

Her kan børn og voksne folde fantasien ud og have det sjovt på deres egne præmisser og der er altid hjælp og inspiration at hente hos de to nysgerrige og inspirerende workshop-instruktører.

Særligt for institutioner:
Til workshops med institutioner har vi et forberedende brev, der kan rundsendes så børn og voksne ved hvad de skal - og eventuelt kan de gå i lag med en sjov forberedende opgave.

Hvad skal arrangøren sørge for?
Det eneste man som arrangør skal stille til rådighed, er et passende areal med tegnbar belægning (asfalt, fliser mm.) at tegne på. Hvis man vil sikre sig en løsning i tilfælde af regn, kan man godt gennemføre workshoppen ved at tegne med gadekridt på gulv med udrullet tapet-papir. (Vi kan evt. vejlede i forhold til indkøb af papir og tape).

Målgrupper: Børnekulturelle arrangementer, festivaler, events og byfester - eller til institutioner (typisk børnehaver, indskolingen / de mindre klassetrin).

Deltagere: Konceptet indrettes efter antal børn ifølge med deres voksne.

Sted: Et passende areal med tegnbar belægning (asfalt, fliser m.m.) eller indendørs på gulv med udrullet tapet-papir.

Varighed: Efter aftale (max 3 timer). Efter værkstedet/workshoppen kan deltagerne og deres voksne runde af med fri leg i alle de eventyrlige hinkeruder eller tegne videre.

Workshop-instruktører: Faster Cool & Fætter Cool (alias Camille í Dali & Christian A. Rossil).

Pris: Kr. 10.000,- + moms.

Booking: Tlf.: 21 78 47 48 / E-mail: post@danskrakkerpak.dk