Short Cut

4 teaterlørdage i august - GRATIS ADGANG!

SHORT CUT byder på det bedste danske fra den aflyste STREET CUT festival

I år satte Coronakrisen samt rejse - og forsamlingsbegrænsninger en stopper for STREET CUT - Næstveds internationale gadeteaterfestival, men vi har fundet en ”smutvej” og præsenterer SHORT CUT - 4 teaterlørdage i august.

Dansk Rakkerpak & Faster Cool og Grønnegades Kaserne Kulturcentret insisterer nemlig på at en sommer uden gadeteater i Næstved ikke er en rigtig sommer. Derfor viser vi i samarbejde 4 gratis forestillinger henover lørdagene i august. Alle forestillinger spilles på kulturcentret - de to af forestillingerne er af praktiske grunde rykket indendørs!

Det er gratis at se SHORT CUT-forestillingerne, og det kræver ingen tilmelding på forhånd. Arrangørerne beder om forståelse for at publikum vil blive anvist pladser, så der er god og forsvarlig afstand mellem publikum.

Programmet byder på de danske kronjuveler fra programmet for den aflyste Street Cut Festival. Det tæller både kropslig performance om samtidens skønhedsdyrkelse, eftertænksom slap stick tilsat Old Spice, hæsblæsende og fornem koncert med to gartnere, og så ikke mindst Dansk Rakkerpaks helt nye forestilling: Tam Vild!

Tam Vild - Short Cut og startskudet på TOUR DE NÆSTVED 2020
lørdag d. 1. aug. 2020 kl. 14
Grønnegades Kaserne Kulturcenter, Grønnegade 10, 4700 Næstved
Short Cut - Vanity Of Modern Panic V.O.M.P.
lørdag d. 8. aug. 2020 kl. 14
Gl. Ridehus, grønnegades kaserne Kulturcenter, 4700 Næstved
Short Cut - Oh Solo Mig, Teatret Kriskat
lørdag d. 15. aug. 2020 kl. 14
Legepladsen overfor Grønnegades Kaserne Kulturcenter, Grønnegade 10, 4700 Næstved
Short Cut - Memories, Teatret Kriskat
lørdag d. 22. aug. 2020 kl. 14
Ny Ridehus, Grønnegades Kaserne Kulturcenter, Grønnegade 10, 4700 Næstved

Tam Vild

Dansk Rakkerpak & Faster Cool
lørdag den 1. august kl. 14

Aldersgruppe: For voksne og børn fra 6 år

Spillested: Udendørs på kulturcentret (i tilfælde af regn spilles der i Gl. Ridehus)

En sand junglekomedie om at finde sin indre urkraft! En nonverbal gadeteaterforestilling, der leger med det teatralske udtryk, bakket op af en massiv lydside, slapsticks og poesi… og den klassiske replik ”Me Tarzan, You Jane!

Vanity Of Modern Panic V.O.M.P.

Gunilla Lind Danseteater
lørdag den 8. august kl. 14

Aldersgruppe: Fra 12 år og op

Spillested: Gl. Ridehus

Slankere, smukkere, strammere, stærkere - og allerhelst nu, nu, nu, NU!!!
Gør dig klar til en silikonepumpet danseforestilling om jagten på den perfekte krop; en proportionsforvrænget komedie, om længslen efter bryster, lår og balder, der ville få Kim Kardashian til at blegne af misundelse.

Oh Solo Mig

Teatret Kriskat
lørdag den 15. august kl. 14

Aldersgruppe: 5 – 100 år

Spillested: Udendørs på kulturcentret (i tilfælde af regn spilles der i Gl. Ridehus)

Hvad sker der når en selvhøjtidelig, musiker skal til at starte en koncert foran sit publikum og to ikke alt for smarte gartnere gør deres entre på grønsværen? Svaret er: Et ufrivilligt, anarkistisk og hæsblæsende klimashow hvor modsætninger mødes og ny musik opstår.  Teater Kriskats ambition med forestillingen er at minde om, at man ikke behøver at være dygtig for at være glad.

Memories

Teatret Kriskat
lørdag den 22. august kl. 14

Aldersgruppe: 11 - 99 år

Spillested: Ny Ridehus

Jack fylder 90 år, og vi er alle inviteret til fest sammen med hans kæmpestore familie, eller dem der er tilbage. Med hjælp fra sit fotoalbum tager han os igennem sit liv. Til de store begivenheder, de små vanskeligheder og de afgørende øjeblikke. Se Jack stykke brikkerne sammen i sit liv og bliv forelsket i et menneske, der bor i os alle. Et næsten nonverbalt, fysisk show, fuld af musik, intimitet, interaktion, latter, menneskelighed og en håndfuld Old Spice.